Regionális szakmai fórum Szekszárdon

A szakmakörhöz tartozó vállalkozásvezetők és szakemberek bevonásával kiértékelésre kerülnek a korábban megvalósult mélyinterjús felmérés tapasztalatai.

A Békési Ipartestület tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt és szervezetet az EU-s társfinanszírozásban működtetett „’A digitalizáció és a technológiai fejlődés alkalmazási és képzési lehetőségei a szikvízkészítő mikro- és kisvállalkozások gyakorlati tevékenységében - a szakma jövője” elnevezésű (GINOP-5.3.5-18-2020-00223 azonosítószámú) projektben megrendezésre kerülő regionális szakmai fórum rendezvényre.

A rendezvény célja: A szakmakörhöz tartozó vállalkozásvezetők és szakemberek bevonásával kiértékelésre kerülnek a korábban megvalósult mélyinterjús felmérés tapasztalatai, és megtörténik a képzések témaköreinek, tematikájának és tartalmának meghatározása.

 

A rendezvény időpontja:           2022. március 10., csütörtök

A rendezvény helyszíne:           Bodri Pincészet (7100 Szekszárd, Faluhely dűlő)

 

PROGRAM:

11:00 -   Megnyitó

11.00 -   GINOP-5.3.5-18-2020-00223 számú projekt bemutatása (Szabó István szakmai vezető)

11.10 – A szikvíz és a szikvízkészítők marketing lehetőségei (Dr. Hajdú Noémi egyetemi docens, Miskolci Egyetem, Marketing és Turizmus Intézet)

12.00 – A szikvíz mint egészséges, környezetbarát termék (Trenyik Tamás környezetvédelmi szakértő, Követ Egyesület a Fenntarthatóságért)

12.30 – A biztonságos munkavégzés szervezése a szikvízgyártás során, tapasztalatok munkabalesetekkel kapcsolatosan (Sajti Lajos munkavédelmi szakértő, Signal Office Kft.)

13.00 – Kérdések és válaszok

 

13:30 -  Ebéd              

 

A projekt kedvezményezettje, a Békési Ipartestület és konzorciumi partnere, a Hétfa Kutatóintézet és Elemző Központ az ország konvergencia régióiból várja a tájékoztatást, szakmai továbbfejlődést igénylő vállalkozásvezetőket, szakembereket.